Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke har besøksadresse Oppsalstubben 1 A, 0685 Oslo i bydel Østensjø. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Eirik Kan Regnskap Eirik Skanke sitt regnskap for 2018 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 16 000 med et registrert årsresultat på NOK 13 000 og et resultat før skatt på NOK 13 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 0 og en gjeld summert til 0.
Resultatregnskap2018
Driftsinntekter (omsetning)16
Driftsresultat13
Resultat før skatt13
Årsresultat (overskudd)13
2018
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Interne telefonnummer

93017692

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil