Jukes E-Sport & Fritid

Velkommen!
Museumsveien 4, 1807 Askim (Indre Østfold - tidl. Askim, Viken - tidl. Østfold)

Jukes E-sport & Fritid er et konsulentfirma som har utviklet et nytt og spennende aktivitet- og fritidstilbud innenfor E-sport og media for ungdom i alderen 13-19 år, med fokus på læring, mestring og utvikling. Vi hjelper alle kommuner som ønsker å ha tilbudet i sin kommune. Vi hjelper med å samle inn penger, skaffer gode avtaler på PC'er og annet utstyr, setter opp tilbudet og får det i gang før vi trekker oss tilbake. Hvis kommunen ønsker kan de være med på opplegget vi har utviklet slik at kommunens Jukes alltid vil ha oppdaterte aktiviteter, kurs og læring om E-sport, bilde/videoredigering og nettvett.

Vis mer Våre mål:
- Vi ønsker å skape en arena for ungdom med fokus på mestring, læring og kunnskap innenfor E-sport, media, bilde- og videoredigering og streaming.
- Økt deltakelsen på skolen.
- Økt trivsel blant ungdomsgruppa på fritiden og på skolen.

Vi ønsker å være med og forme morgendagens E-sport utøvere. Vi ønsker også å gi ungdom en arena hvor de kan utforme seg kreativt ved hjelp av video- og bilderedigering og filmskaping.

Jukes E-Sport & Fritid, telefonnummer:

Kontaktperson

Christian Dahl Fossmo
Daglig leder
tlf:97745192

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.