Karianne Viken Skuffen Forlag

Foredragsholder og forfatter av boken "smil det videre!"
Strømsveien 97, 2010 Strømmen (Lillestrøm - tidl. Oslo, Viken - tidl. Oslo)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

SMIL DET VIDERE
Kari­an­ne Vi­ken har selv skre­vet den­ne bo­ken, som tar oss med på hen­nes rei­se fra hun som 5-år­ing får dia­be­tes 1 og til li­vet et­ter at hun blir nyre- og bukspyttkjerteltransplan­tert. Bo­ken be­ly­ser en pa­si­ents hver­dag, opp­le­vel­se av egen syk­dom og dens be­hand­ling, og ikke minst vik­tig­he­ten av med­men­nes­ke­ne rundt seg.

Vis mer

“Det har vært en sterk opplevelse. Boken har berørt meg på mange plan. Den har frembrakt latter og tårer. Men kanskje aller viktigst, den er en historie som jeg kan relatere meg til, gir innsikt og skaper ny kunnskap.

Jeg har ikke tidligere lest en så “to the point” og komprimert utgave av hva det innebærer å være pasient med kronisk sykdom, behandling og helbredelse, og hvordan helsevesenet som helhet møter den syke. Boken er en perle!”

Hilde Haugmoen Karlsen, Høgskolelektor ved Lovisenberg diakonale høgskole

Bokomtale LNT-NYTT NR 4/2013

"Karianne Viken har greid noe så vanskelig som å skrive enkelt og usentimentalt om sitt liv som syk. Hun viser stor forståelse for de pårørendes situasjon, og hun skriver interessant om hva det gjør med identiteten hennes når hun blir frisk etter å ha fått ny bukspyttkjertel. Boka er ikke, noe tittelen kanskje kan forlede en til å tro, en lettvint guide til positiv atferd. Karianne Viken greier å formidle et enkelt budskap uten at det blir banalt eller sentimentalt. Boka anbefales på det varmeste."


Av Kari FosserFøredrag.

Jeg har holdt veldig mange foredrag om min livshistorie. Stort sett for helsepersonell i regi av Rikshospitalet, Ullevål sykehus og Drammen sykehus. Jeg har også vært gjesteforeleser på Nordiatrans kongressen i 2013. Å møte/snakke for pasienter i lignende situasjon er også utrolig givende.

I 2011 holdt jeg foredrag på en tilstelning for donorpårørende. Dette var en sterk følelsesmessig opplevelse både for meg og for dem. Det var veldig tøft, men også utrolig givende. Dette er det nærmeste jeg kommer å kunne takke for valget de pårørende har tatt.

Det er utrolig inspirerende og spennende å få holde foredrag. Jeg håper jeg får fortsette med dette!

Foredragene tar utgangspunkt i det samme som boken "Smil det videre", nemlig hvor mye du som person kan påvirke andres liv.Ta kontakt hvis du er interressert!Varighet: ca 30-45 min

Prisen ca 4000,-

Karianne Viken Skuffen Forlag, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Karianne Viken Skuffen Forlag
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Karianne Viken (1973)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

99727008

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil