Fotterapeut Skjønsberg

Velkommen til å ta kontakt!
Møllergata 3, 2390 Moelv (Ringsaker, Innlandet)

Føttene er ofte en glemt del av det daglig stellet vi gjør med resten av kroppen. Føttene bruker vi hver dag og det er de som bærer oss gjennom hele livet. Hver dag går vi flere tusen skritt og de blir stengt inne i sko. De trenger vedlikehold og pleie.

Vis mer Fotpleiebehandling
Denne behandlingen inkluderer et deilig fotbad som renser, setter i gang blodsirkulasjon og løser opp hard hud før man fjerner den harde huden. Behandleren vil også klippe og rense neglene og stelle neglebåndene (alt etter behov). Avslutningsvis påføres det en fuktighetsgivende krem, og du får en behagelig massasje.

SPA fotpleiebehandling
I tillegg til vanlig fotbehandling får man skrubbet beina med salt fra Dødehavet. Den skrubber bort døde hudceller og er tilsatt olje slik at den etterlater huden myk. Etter fotbehandlingen legger man på en energigivende Collagen maske. Denne masken vil etterlate huden myk og fuktig. Spesielt laget for å mykgjøre de røffere områdene. Behandlingen avsluttes med legg og fotmassasje med bruk av en behagelig massasjeolje.

Gelish/Shellac tær
Gelish er en gelebasert neglelakk som påføres som en vanlig lakk, og sitter som en hard gele. Lakken herdes i UV-lampe. Den kan sitte i opptil 3 uker eller lengre, dette avhenger om man ikke piller på neglene eller lakken. Den kan ikke fjernes med vanlig neglelakkfjerner, men fjernes med bruk av aceton eller slipes av.

Fotterapeut Skjønsberg, telefonnummer:

Kontaktperson

Monica Skjønsberg
Fotterapeut
mob:48281116

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 09:00 – 16:00
  • Tir 00:00 – 00:00 Stengt
  • Ons 00:00 – 00:00
  • Tor 14:00 – 20:00
  • Fre 00:00 – 00:00
  • Lør 00:00 – 00:00
  • Søn 00:00 – 00:00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.