Bilpleie Experten

Vi leverer foliering jobben med 3 års garanti
Ulvenvegen 36, 5210 Os (Bjørnafjorden - tidl. Os (Hordaland), Vestland - tidl. Hordaland)

Helfoliering er en god måte og beskytte lakken samtidig som du får et nytt utseende på bilen din, hele bilen blir dekket med folie fra 3M eller Avery dennison noe som er den beste folien du får på dagens marked. Du beskytter bilen mot normal bruksslitasje, noe som igjen vil spare deg tid å penger på bilen. Om dette er interresant for deg er det bare å ta kontakt.

Vis mer Vi leverer foliering jobben med 3 års garanti, I tillegg kontroller vi biler som vi har foliert hvert halv år kostnandsfritt i garanti perioden.

Vi monterer steinsprutbeskyttelsesfilm - XPEL ULTIMATE og STEALTH er den beste lakkbeskyttelsesfolien på markedet som beskytter eksteriøret på bilen din, du trenger ikke å bekymre deg for riper og swirls som forårsakes av maskinvask, steinsprut, insekter og andre miljøelementer. Når den påføres kjøretøyet kan du velge mellom klar eller matt finish.

Xpel er en god invistering i kjørtøyet som alltid sikrer det flotte utseende på bilen din og blir levert med 10 års garanti

Bilpleie Experten, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Bilpleie Experten AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Siv-Anita Kvamme (1993)
Daglig leder
Siv-Anita Kvamme (1993)
Styreleder
Ernestas Ragainis (1991)
Styremedlem
Styrenestleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Bilpleie Experten AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 786 000 med et registrert årsresultat på NOK 13 000 og et resultat før skatt på NOK 16 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 37 000 og en gjeld summert til 143 000.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)786
Driftsresultat16
Resultat før skatt16
Årsresultat (overskudd)13
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.