Dyrnes Vedlikehold & Service

Tar vare på dine verdier!
Spiki 12, 5955 Lindås (Alver, Vestland)

På grunn av sterkt skiftende omstendigheter i året 2020 ble jeg nødt til å omstille meg og se meg om etter arbeid som følge av permittering. Ettersom jeg har opparbeidet meg en god del kunnskap og erfaring opp gjennom årene bestemte jeg meg for å starte min egen bedrift slik at jeg kunne fortsette å arbeide og ha bestemme litt mer over min egen arbeidshverdag.

Vis mer Renslighet, og dermed også renhold, er en dyd. I vår travle hverdag er det ikke alltid at renhold blir prioritert slik det kanskje burde. Dette området er noe jeg virkelig brenner for. Ved å ta i bruk opparbeidet kunnskap, korrekt utstyr og miljøvennlig og effektive kjemikalier utfører jeg arbeid på det meste av renholdets spekter.

For det meste driver jeg med utvendig rengjøring og vedlikehold av eiendom, deriblant takvask og fasadevask. For å hindre at støv, alger, smuss og annen skitt blir sittende på veggen og potensielt ødelegge kledningen og også det estetiske ved huset må dette vaskes bort. Samme gjelder for tak. Mose og alger som får sitte for lenge kan det bli frostspreng i takstein når det blir vinter og det kan koste mange tusen kr. For å unngå dette kan du rengjøre taket. Her er det mange ting som spiller inn. HMS, korrekte arbeidsmetoder og grundighet er i fokus, da det å arbeide på tak krever større grad av forsiktighet og planlegging.

Av øvrige ting jeg arbeider med er vaktmestertjenester. Det være seg opprydning og vedlikehold av utearealer, felling av trær, stell av planter, klipping av hekk, etc.

Rengjøring og dyprens av tekstiler er ikke fokusert så mye på i Norge, som kanskje i andre land som Storbritannia og USA. Likefult blir tekstiler skitten ved bruk og disse må renses med riktig utstyr og kjemi. Vi renser biler, bobiler, båter og andre kjøretøy utvendig og innvendig. Gjennom bilpleie kan du ta vare på dine verdier og sørge for at de blir som nye.

Dyrnes Vedlikehold & Service, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Dyrnes Vedlikehold & Service
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Hildegunn Dyrnes (samme bygning)

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Vennligst ta kontakt per mail eller telefon.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.