Tømmerstø i Kristiansand S

DNT SØR har to adskilte hytter m/felles brygge og sjøbod på Tømmerstø i Kristiansand. Disse inngår i Kystled Sør og brukes mye av små og store familier som vil kombinere den enkle og sjønære friluftsliv med besøk i Dyreparken og andre turmål i området. Flere leietakere har i hytteboka beskrevet stedet som "ei perle" og mange får mye fisk fra brygga. Brygga er tilrettelagt for allmenn ferdsel og har badetrapp, og flytebrygge hvor det er lett å ta seg i land hvis en bader eller kommer i kajakk. Det er to kajakker til utleie på stedet via DNT Sør.

Vis mer Hovedhytta har 8 senger og den lille hytta har 4 senger. Det er kort vei til by-buss. På naboeiendommen er daglivarebutikk og Pizza-restaurant.

Dette er et ypperlig sted for dere som vil til Dyreparken - i tillegg til å få med dere kystlivet på Sørlandet, selvsagt. Det er også ypperlig for barnefamilier med god plass på plen og nede på brygga for større barn som liker å fiskestrandkrabber eller større fisk.

Alle må melde fra på forhånd hvis de vil bo her. Det er fordi hyttene er små og veldig populære Det er mange weekender og midtuker ledig før sommerferien og etter denne. I sommer-skoleferien blir det fullt fullbooket så vær tidlig ute her.

Tømmerstø er et svært attraktivt bo- og fritidsområde rett ved sjøen. Stedet ligger tolv km øst for Kristiansand og eies av Kristiansand kommune, og driftes av DNT SØR.

Tømmerstø i Kristiansand S, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil