Tømte - når du vil ha kort vei fra Maridalen Lille Tømtehytta ligger i tett skog på Raudløkkollen, halvannen kilometer sør for Tømte gård helt sørøst i Nordmarka. Vaggestein og Mellomkollen naturreservat ligger like ved med gammel storskog og fine utsiktspunkter over Maridalen og Oslo. Hytta er velegnet for et raskt avbrekk fra hverdagen, uten at du trenger reise langt fra byen.

Vis mer Hytta er låst med DNT-nøkkel og kan brukes hele året. Soveplasser forhåndsbestilles på nettet.

UBETJENT HYTTE

Lille Tømte er ubetjent. Hver enkelt må selv sørge for nøkkel, mat, sengetøy og rengjøring. Hovedregelen er at du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da du kom.

BOOKING

Alle kan bruke hyttene, men kun medlemmer av Turistforeningen får tilgang til nøkkel. De som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. Hytta disponeres fra kl 14 ankomstdagen til kl. 14 avreisedagen.

UTSTYR

Hytta er utstyrt med gassbluss til koking av mat, vedovn til oppvarming og ellers basisutstyr for matlaging og oppvask. All mat må du selv ta med. Hytta har stearinlys og dopapir, men ta gjerne med litt ekstra. Sengene har dyner, puter og tepper, men alle må bruke egen lakenpose eller sovepose.

Tømtehytta (Lille), telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil