Kafe Hisio

Velkommen til #HiSio
Bankbrekko 16, 5430 Bremnes (Bømlo, Vestland - tidl. Hordaland)

Velkommen til #HiSio

Ditt treffsted på Svortland

#HiSio er en koselig kafe midt i hjertet av Svortland. Her kan du møte kjentfolk og kose deg med god mat og gode drikker. #HiSio får mye av den gode maten levert fra Marinaden, resten lager vi selv.

Vis mer Hver dag kan du velge fra vårt bugnende Mattorg. Det er en buffet med både varm og kald mat. Ta på fat det du vil ha, betal i kassen og forsyn deg deretter igjen og igjen til du er mett.I tillegg til Mattorget finner du også et stort utvalg av ferdig smurte nytelser, som chiabatta med kylling og bacon, rundstykker, wraps og pizza. Vi har og masse søte fristelser som kaker, desserter og muffinser. Hos oss forsyner du deg med den maten du ønsker, tar den med til kassen og betaler. Kjapt og effektivt. Du rekker fint å ta lunsjen her, men kan også ta den med deg hjem.

Forsyn deg av Mattorget vårt!
Hver dag kan du velge fra vårt bugnende Mattorg. Mattorget er en buffet med kald og varm mat. Her forsyner du deg til du bli mett. På Mattorget finner du kalde og varme retter, som for eksempel sommerfuglpasta, omelett, skinke, svinestek, ovnsbakte poteter, brød og gode dressinger. Hver dag finner du du også en varm rett på Mattorget, som feks Lasagne, Shepherds-pai eller hva med ovnsbakt laks med eple?

Sitt her eller ta med deg hjem!
Du kan sjølvsagt nyte maten din i vår koslige kafe, men om du ikke har mulighet til det, kan du og ta med deg maten. Mattorg, komlebuffet, suppe, påsmurt eller kaffe, det spiller ingen rolle, vil du ha maten med deg, pakker vi den fint inn til deg. Velger du å ta maten med deg, koster den litt mindre.

Husets hjemmelagde scones!
Hver eneste dag baker vi våre kjempepopulære scones med rosiner og valnøtter. Har du prøvd en av disse med smør og brunost ?
Hvis ikke, har du virkelig noe å se frem til!

Komlebuffet hver torsdag!
Hver torsdag er det komlebuffet på #HiSio. Spis til du blir stappande mett, eller ta med deg komla hjem. På buffeten serveres det komle, poteter, steikt bacon, kålerabistappe, vossakorv, middagspølse, knoke, lammekjøtt, sirup og sukker. Vi har og surmelk til de som vil ha det attåt. Her er det noe for enhver komleentusiast. Og ja, da, selvfølgelig er alt hjemmelaget!

Velkommen til oss!

Kafe Hisio, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Kafe Hisio
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Stine Østli Funderud (1981)
Daglig leder
Styreleder
Styremedlem
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Kafe Hisio sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 3 665 000 med et registrert årsresultat på NOK -648 000 og et resultat før skatt på NOK -648 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -554 000 og en gjeld summert til 1 088 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Kafe Hisio er også tilgjengelig for 2018.
Resultatregnskap20192018
Driftsinntekter (omsetning)3 665580
Driftsresultat-645-180
Resultat før skatt-648-180
Årsresultat (overskudd)-648-180
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 09:00 – 17:00
  • Tir 09:00 – 17:00
  • Ons 09:00 – 17:00
  • Tor 09:00 – 19:00
  • Fre 09:00 – 19:00 Stengt
  • Lør 09:00 – 16:00
  • Søn Stengt
Kom og spis, forlat oss med ett glis!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.