Leikvold Villaservice

Leikvold Villaservice er et tømrerfirma som utfører byggeoppdrag i alle størrelser.
Postboks 46, 3071 (Holmestrand - tidl. Sande (Vestfold), Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Vi utfører alle typer byggeoppdrag om det er bytte av et vinduer eller oppføring av en enebolig, og har kommunene i Vestfold og Buskerud som hovedområde.

Vis mer Ved større byggeprosjekter kan vi være behjelpelig med tegninger og søknad til kommunen og samordning av underentreprenører.
Hvis du som kunde bare ønsker en kontaktperson gjennom ditt byggeprosjekt står vi for prosjektledelse helt fra planleggningstadiet og frem til overlevering av ferdig bygg.

Vi setter kvalitet på arbeidet høyest, og er stolte av å føre lange tradisjoner med tømrer arbeid videre. Å bygge solid og for fremtiden er ikke mer kostbart, og vi som har utført arbeidet som vi vet står for kvalitet og vi kan være stolte av.

Ved rehabilitering av gamle trehus blir bygningsdetaljer utført i tråd med tradisjoner og stilhistorie. Kan ikke detaljer fremskaffes fra produsent har vi mulighet til å produsere de i vårt snekkerverksted.

Har du ønsker om spesial tilpassninger ved oppussing er det bare kreativiteten som setter grenser for hva vi kan få til sammen.

Ta kontakt for uforpliktende befaring og tilbud på ditt oppdrag.

Interne telefonnummer

47960101

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil