Dekonor

Finn eksklusive pyntegjenstander og gaver hos oss
Sjøskogenveien 31 C, 1407 Vinterbro (Ås, Viken)

DekoNor er leverandør og samarbeidspartner av eksotiske og smakfulle design-produkter fra kunstnere og håndverkere fra Iran/gamle Persia.

Vis mer Iran er i en intens økonomisk krysse etter sanksjonene mot landet i flere tiår. Det er i stor grad en politisk krysse, men vanlige folk sliter med konsekvensene dette politiske spillet medfører. Konsekvenser som har satt brems på alle slags aktiviteter i kjøps og salgs markedet.

Krona utbruddet er også kommet på toppen av de ovennevnte problemer for svake og mellomklassen i samfunnet. Noe som gjorde at mange har mistet jobben uten å ha noen form for trygd og økonomiske støtte.
Blant disse grupperinger finnes kvinnelige og mannlige kunstnere og håndverkere som sliter, fordi de hadde ikke god økonomi fra før for å kunne kjøpe seg trygghet i form av forsikringer som kunne hjelpe dem i en krisesituasjon og heller ikke klarer å selge sine produkter pga. generelt dårlig økonomi blant befolkningen.

Dekonor har som visjon å presentere de verdifulle håndlagde kunsten og produkter som i stor grad produseres i første omgang av kvinnelige, men også mannlige kunstnere og håndverkere. Vi har gleden til å bidra med å hjelpe dem å markedsføre deres produkter og ikke minst representere de unike og eksotiske håndverket fra gamle Persia som i de senere år er lagt i glemmeboka og for mange av oss i vestlig land er helt ukjente. Dette pga. et politisk spill som i stor grad isolerte landet i de siste 40-årene.

Ta gjerne en titt i våre sider og ikke nål å ta kontakt dersom du lurer på noen.

Med vennlig hilsen

DekoNor

Dekonor, telefonnummer:

Kontaktperson

Behzad Parvizi
Dagligleder
mob:92225552

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Dekonor AS sitt regnskap for 2021 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 0 med et registrert årsresultat på NOK -12 000 og et resultat før skatt på NOK -12 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 18 000 og en gjeld summert til 36 000.
Resultatregnskap2021
Driftsinntekter (omsetning)0
Driftsresultat-12
Resultat før skatt-12
Årsresultat (overskudd)-12
2021
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 16:00 Stengt
  • Tir 08:00 – 16:00
  • Ons 08:00 – 16:00
  • Tor 08:00 – 16:00
  • Fre 08:00 – 16:00
  • Lør 10:00 – 14:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.