Løren Kiosk & Grill har besøksadresse Lørenveien 40, 0585 Oslo. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Bismillah Kiosk og Grill. Det er registrert 5 ansatt(e) i bedriften.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Bismillah Kiosk og Grill gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Løren Kiosk & Grill, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Løren Kiosk & Grill
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Løren Kiosk & Grill sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 1 572 000 med et registrert årsresultat på NOK -72 000 og et resultat før skatt på NOK -94 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -47 000 og en gjeld summert til 1 194 000.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)1 572
Driftsresultat-93
Resultat før skatt-94
Årsresultat (overskudd)-72
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil