Wallenius Industridesign

Vil du øke verdien og senke kostnadene på ditt produkt? Vil du realisere en idé? Ta kontakt i dag!
Porsveien 18, 1481 Hagan (Nittedal, Viken - tidl. Akershus)

Jeg heter Magne Wallenius og er Industridesigner MNID. Min utdanning har jeg fra SHKS og Industridesignerutdanningen I Oslo. Varighet; fire år pluss et halvt år diplomoppgave. Mitt daglige virke er design og konstruksjon av industriprodukter. Jeg jobber på konsulentbasis for diverse bedrifter. Jeg har over 20 år i bransjen og har designet en mengde produkter for ulike bedrifter rundt om i landet. De fleste produktene har jeg konstruert helt fra grunnen av, og mange løpende produkter har jeg forbedret slik at bedriften har fått et mer moderne og rasjonellt produkt. Jeg designer i alle relevante materialer og benytter de mest egnede prosessene i inn og utland. Min lange og brede erfaring har gitt meg solid kjennskap til standardkomponenter og leverandører som passer til ulike ferdige produkter. Jeg innehar også et bredt nettverk av kompetanse på relevante områder. Design og konstruksjon foregår ved hjelp av 2D og 3D dataprogram, men jeg jobber også med raske håndskisser der det er rasjonelt.
Som oftest gjennomfører jeg hele prosessen fra idéskisser via funksjonsmodeller og prototyper fram til ferdig industrialisert produkt, på egenhånd eller som deltaker i bedriftenes utviklingsteam.

Vis mer Stikkord:
Form,farge,rasjonell materialbruk,fornuftige funksjoner,ergonomi, effektiv produksjon, bred markedsapell.

Referanser:
Ettersom jeg har veldig bred erfaring anbefaler jeg at du tar kontakt med meg for uforpliktende samtale, og for relevante referanser og eksempler på mitt arbeide.

Mer om meg:
Jeg har passert femti og barna er voksne. Jeg bor og jobber i Nittedal like nord for Oslo. Jeg er opprinnelig fra Kjøllefjord i Finnmark. Dit drar jeg så ofte jeg kan for å utøve friluftsliv som jakt og fiske på hav fjell og vidde, men jeg ferdes også mye ute i naturen her i Lillomarka som er nærmeste nabo. Tanker og idéer får luft under vingene når man ferdes i naturen. Jeg elsker utfordringene ved å løse gåter og vanskelige problemstillinger, som jeg får mange av gjennom mitt virke som Industridesigner.

Wallenius Industridesign, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Wallenius Industridesign
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Magne Wallenius (1956)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

67075460

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil