Veslekillingen

Veslekillingen ligger midt på øya Killingen i Sandebukta (samme øya som Camp Killingen ligger på) nord for Holmestrand. Den er ei ubetjent hytte der overnatting må bestilles på forhånd, og man må betale for 6 eller 12 senger.

Vis mer Hytta har to etasjer med en boenhet med kjøkken, stue og 6 sengeplasser i hver etasje. Tilgang på robåter og kajakker. Fine bademuligheter, og fiske i sjøen.

Leilighetene leies ut enkeltvis (ikke på sengenivå), slik at når man bestiller så bestilles hele etasjen.

Priser:

1. etasje, 2 soverom (2 + 4 senger), kr. 800,- pr. natt.

2. etasje, 1 soverom og sovesofa i stua (4+2), kr. 600,- pr. natt.Veslekillingen fungerer ikke helt som en vanlig DNT-hytte, da det er ikke differensierte priser siden man må være DNT-medlem og ha DNT-nøkkel for å leie hytta. Men man kan selvfølgelig ta med seg personer som ikke er medlemmer.
På hvert kjøkken er det kaffetrakter med tidsbryter, og vaffeljern. Støvsuger står i 1. etasje.

Det er en robåt til hver av leilighetene. Begge båtene ligger på Bjerkøya båtforening (moloen over til Bjerkøya) og er låst fast med


DNT-nøkkel. Båt til leilighet i 1. etg. ligger på plass nr. 4 og båt til leilighet i 2. etg. ligger på plass 228. Man må selv ha med flytevest/redningsvest.
Sjekk denne linken for korteste vei til hytta med robåt:

Hytta har strøm. Vann til yttervegg sommerstid.

NB! Alle gjester må selv medbringe sengesett eller lakenpose til å ha utenpå det sengetøyet som er på dynene og putene. Man må også medbringe vaskekluter og håndklær til personlig vask.

Alle gjester må rengjøre hytta før avreise.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil