Tufjord Molta & Utleie A/S

Havfiske, ferie, jakt, foto i storslått natur.Sjarmerende leiligheter på bryggen, badestamp og idyll.
Tufjord Brygge, 9670 Tufjord (MÅSØY, Troms og Finnmark - tidl. Finnmark)

Tufjord Molta leier ut nydelige og smakfullt innredet boenheter rett på bryggekanten og en frittstående bungalow med veranda. Leilighetene har sjarm og atmosfære, med nydelig utsikt ut fjorden og inneholder alt en trenger, også tv og Internett tilkobling. Utgang rett på bryggen/veranda for sittegrupper. Anlegget hos Tufjord Molta tilbyr kaianlegg, flytebrygger og badestamp.

Vis mer Fisketurisme anbefales, vi har kort avstand til de beste fiskefelt. Anlegget ligger rett ved Tufjord leia, hvor man etter 10 minutter med båt kan fiske stor torsk, og Tufjord ligger 15 min. unna magiske Trollfjorden, vhor det er gode kveiteforekomster.

Fisketurister/gjester hos Tufjord Molta har tilgang på sløyeskur,pakkerom, fryserom, tørkerom, kveitestasjon og aktivitetsrom inne i fabrikken.
På kaianlegget blir det tilgang på filiteringsbord, spyleanordning, kran, utestue med sittegruppe, grill og utstyr, bod med fryseboks, vaskemaskin og tørketrommel.

Anlegget har fra vår 2017, fem boenheter, og kan ta imot grupper på 30 stk.
Muligheter for bespisning i egnet lokale med stor sjarm.
Mulighet for møterom.

Inne i den gamle, men nyrestaurerte fabrikken er det i sesong utstillinger, aktiviteter og historie og bilder.
Molta A/S har restaurert nytt produksjonsrom inne i den gamle fabrikken. Molta høster og sanker bær og urter på øya, og produserer syltetøy og sirup, og duften av herlighetene kan kile deilig i nesen når produksjon pågår.

Beliggenhet er på sørsiden av Tufjord, ytterst på Nesset med utsikt ut fjorden og mot bergklippen Kua som står midt i innseilingen av Tufjordleia. Kua får kraftig bank av havet, hvor sjøen kan fråde og skumme, eller fjorden kan og ligge speilblank og skinne i en farveskala fra gult til dyp rødt.

På Rolvsøy er det mange muligheter hele året. Vinterstid er det ideelt for skiturer i fjellandskap eller over nakne myrer, og man kan prøve røye fiske på de mange fiskevannene på øya. Våren er nydelig med trekkfuglenes tilbakekomst, turer på rabber og topper og strand promenader. Sommerstid kan man dra på teltturer rundt på øya, finne turkassene på fjelltoppene og andre utplasseringsteder.

Dagsturer eller «campe» i en av de flotte fjordene, vakre Stoppelfjorden anbefales. Vår og sommer er det mulighet for å båtturer og fiske på egenhånd og bare kjenne på lykkefølelsen, eller dra på guidede sightseeing til sel koloni, fuglefjell, Fruholmen fyr, eller besøke naboøyer.


I sommerhalvår er det en eksplosjon av blomster og urter, som gir mange syns, lukt og smaksinntrykk. Man kan smake, sanke, tilberede og kose seg med de arktiske og flotte plantene. Og kose seg med urtene til nystekt røye kanskje.

Fine veier for sykling, og avstikkere fra hovedveien til små perler for lunsj. Sykle til Nordhamna og vandre på den fantastiske stranden og blomsterenger, ta turen til sørsiden av Valfjord, et flott lite sommersted med hytter.Vi har sykler til utleie.

Hvordan reise til Tufjord på Rolvsøy;
mellom Hammerfest/Rolvsøy er det båtavgang mandag, onsdag, fredag og søndag. I hammerfest lander Dash 7 og Widerøe.Alta har storflyplass, og da kan man velge kjøretur til Hammerfest, og eller man kan kjøre til Havøysund.På turen dit opplever man å kjøre den flotte nasjonale turistveien som svinger seg mellom klipper og berg med storhavet rett utenfor. Sol fra blå himmel eller fantastiske skylag i duse eller skarpe farvetoner gjør turen spesiell og minnerik. Over klippene kretser det ofte ørn, eller de store fuglene kan sitte på bergklippene.

Vel framme i Havøysund mens man venter på båtavgang til Rolvsøy, kan man ta kjøreturen til restauranten Arctic Wiev som ligger ytterst ute på klippefjell. Her kan man spise den beste lokale mat, mens øynene kan hvile på båter og øyer langt der ute i havet.

Det er mulig å ta med bil over til Rolvsøy. M/S Årøy går i Måsøy sommerrute og har plass til 12 biler. M/S Ingøy går i og har bilkapasitet til 5 biler vinter. Om man velger å komme utenbil, blir gjester hentet og kjørt til anlegget hos Tufjord Molta.

Tufjord Molta vil gjøre sitt aller beste for å gjøre deres ferie minnerik.

Velkommen til Tufjord Molta & Utleie A/S- Tufjord Brygge

Tufjord Molta & Utleie A/S, telefonnummer:

Kontaktperson

Siss Heidi Hansen
daglig leder
tlf:90090569

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Tufjord Molta & Utleie A/S sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 1 496 000 med et registrert årsresultat på NOK -64 000 og et resultat før skatt på NOK -64 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 436 000 og en gjeld summert til 3 498 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Tufjord Molta & Utleie A/S er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)1 4962 0781 609841930
Driftsresultat-3328322-173-102
Resultat før skatt-64255251-239-147
Årsresultat (overskudd)-64168227-239-147
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 06:00 – 23:00
  • Tir 06:00 – 23:00
  • Ons 06:00 – 23:00 Åpent
  • Tor 06:00 – 23:00
  • Fre 06:00 – 23:00
  • Lør 07:00 – 23:00
  • Søn 08:00 – 23:00
Ta kontakt ved spørsmål.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.