Hytta ligg i Laukelandsmarka lengst vest i Gaular kommune, 370 m.o.h. Her er seks sengeplassar fordelt på fire senger noko betyr at ein må liggje andføttes i to av sengane for å utnytte kapasiteten fullt ut. Det er i tillegg tre madrasser til å leggje på golvet. Hytta er ubetjent, altså er der ikkje er proviant til sals. Der er ellers fire dyner, dekkety, gassbluss og oljelampar.

Vis mer Det er bygt utedo 50 meter vest for hytta. I hjortejakta får du informasjon om jaktaktivitet hjå Bjarte Kapstad på tlf nr 95253913 (kun i 2012).

Massbu ligg i rutenettet Hav Til Bre. Den merka ruta vidare til Nipebu startar rett bak hytta.

Mobiltelefon
På Massbu er det dekkning litt rundt omkring. Oppe på høgdene bak hytta eller ved det vesle vatnet sør for hytta er det muleg å få kontakt.
Dersom hytta skal nyttast i tida for hjortejakt (1.9-23.12), må det avtalast med leiar for jaktvaldet, Harald Johannes Laukeland på tlf 916 25 287.

Massbu, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil