Nixis V/Sissener

Trenger du flott musikk til ditt prosjekt?
Galliåsen 5, 4816 Kolbjørnsvik (Arendal, Agder - tidl. Aust-Agder Fylke)

Hei!

Mitt navn er Nikolai Sissener (24) og driver med musikkproduksjon, komponering og vokal. Jeg har 15 år erfaring med piano, 8 år med musikkproduksjon og 4 års erfaring som vokalist.

Vis mer Jeg har tre artistnavn under forskjellige sjangere, som er Nixis, Nikolai Sissener og General S. Nixis går under electronica, dance, pop, underground. Nikolai Sissener er mitt alias for soundtracks, hvor jeg ofte bruker piano og strykeinstrumenter. General S er en uhøytidelig parodi artist innenfor pop, reggae, dance og lager låter for russ. Jeg har masse erfaring innenfor flere musikksjangere.

Min spesialitet er piano og melodier som vekker følelser. Hva enn du skulle trenge til ditt prosjekt - det lager jeg! Jeg er svært glad i film og story-spill (Gjerne single player spill som forteller en historie). Jeg brenner for ditt prosjekt like mye som det du gjør!

Jeg holder på med et spillprosjekt som heter Project Vör. Ønsker du å høre portefølje fra dette, se lenke under.

soundcloud.com/nikolaisissenermusic/sets/portfolio-project-voer

Dette er et sci-fi spill som tar fatt i en fremtidig og post-apokalyptisk verden. Her skal man utforske en øy dekket av snø og is - helt alene. Det befinner seg masse avansert teknologi. Spillutviklerne ønsker melankolske og minneverdige melodier. Her har jeg hovedsaklig holdt meg til triste og fine melodier til å gjenspeile historien som blir fortalt. Det skal ikke være dialog i spillet, og vi skal fortelle en historie med lyd og det visuelle. I tillegg er jeg lyd ansvarlig for spillet, som vil si at jeg står bak lyd effekter, soundtracks og ambience.

Spillprosjektet var satt til å slippes Januar 2020, men er nå utsatt pga. personlige årsaker hos spillutviklerne. Den eneste sangen som er ferdig og sluppet er 'Cloudburst'. Grunnen til at de andre ikke er ferdige skyldes at vi har avtalt å ha sangene skreddersydd til hver enkelt scene. Da spillet ikke er komplett har ikke dette blitt gjort, dessverre. Jeg har lastet dem opp med hensikt av å vise hva jeg kan lage for deg og ditt prosjekt.

Priser kommer an på prosjekt og kan diskuteres. Jeg kan lage jingles, korte sanger for reklame, album. En kort 'jingle' versus et fullt album på en time vil selvfølgelig variere i pris. Jeg kan tilby fast pris, pris per minutt eller prosent av prosjektets budsjett.

Har du flere spørsmål eller ønsker å komme i kontakt? Ta kontakt via opplysningene nederst i annonsen.

Jeg ser frem til å høre fra deg og ditt prosjekt. La oss skape kunstverk sammen!

Med Vennlig Hilsen,

Nikolai Sissener
90105520
Nikolaisissenermusic@gmail.com

Nixis V/Sissener, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Nixis V/Sissener
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Henvendelser vil bli svart innen 1-3 virkedager.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.