Sopran

Freelance sanger, sangundervisning.
Vikersundveien 134, 3533 Tyristrand (Ringerike, Viken - tidl. Buskerud)

Kristin Frivold Davidson er en norsk sopran fra Ringerike. Hun har nå kommet tilbake til Norge etter endt studie på The Royal Northern College of Music (RNCM) i Manchester. Der studerte hun under Andrew Heggie, men i mesterklasser fikk hun veiledning av andre ansatte på skolen og besøkende lærere.

Vis mer

Kristin tok en bachelorgrad i Musikk ved Høgskulen i Volda. Etter endte studier der flyttet Kristin til Bergen og ble med i Bergen Filharmoniske Kor. Takket være det kom hun i kontakt med vokalpedagog Simon Kirkbride og begynte å ta sangtimer hos han. Han fikk henne med i Edvard Grieg Ungdomskor til deres konsert med The Rollig Stones i Telenor Arena, og hun har vært medlem siden. Det er også takket være han at Kristin søkte studieplass på RNCM.Som medlem i Edvard Grieg Ungdomskor og utenlandsstudent er Kristin en del av Bergen Nasjonale Operas talentprogram Unge Stemmer. I november 2018 holdt de manchesterbaserte Unge Stemmer-medlemmene en konsert med musikk skrevet for dem av Edvard Grieg Kors huskomponist, Tyrone Landau.I Manchester fikk Kristin mange utfordringer som hun tok på strak arm. Hun setter spesielt pris på å ha fått gjort rollen Gherardino i RNCMs oppsetning av Gianni Schicchi av Puccini, Flora i utdrag fra Turn of the Screw av Britten og i flere samarbeid med forskjellige komponister.

Gallery:
www.kristinfdavidson.com/gallery

Media:
www.kristinfdavidson.com/medier

Sopran, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Sopran
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Kristin Frivold (samme bygning)

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt for avtale .
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.