Fotograf Alexander Widding

Fotograf - Bryllup, eventer og dokumentarfoto
Nokiaveien 2, 1516 Moss (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Skal du gifte deg? Da trenger du en som kan forevige den store dagen din. Jeg kan gjøre den jobben for deg, men på en litt annerledes måte enn den klassiske bryllupsfotografen.

Vis mer Hvis du velger meg som din fotograf på den store dagen så kan du forvente følgende; jeg følger dere gjennom hele dagen, vielsen, middagen og festen. Jeg er som en "flue på veggen", det blir bilder av øyeblikk med glede, latter og tårer, i dokumentarisk stil. Naturlige bilder uten noen for for regi.

Fordelen med å fotografere et bryllup på denne måten er flere. Praktisk sett for dere så trenger dere ikke å planlegge fotograferingen inn i deres bryllup. En annen fordel er at dere får et STORT antall bilder å velge mellom, det blir fort mange blinkskudd etter en lang dag med foto :)

Dette er deres dag, å min jobb er å lage en liten historie fra den dagen. Dere velger selv hvor mange ferdigredigerte bilder dere vil ha, om dere vil ha sorthvit eller farge, jeg fikser alt for dere. Dere beholder selv retten til å bruke bildene dere kjøper.

Eks: Dere bestiller 30 ferdigredigerte bilder fra dagen deres. Da får dere 30 ferdigredigerte bilder i høy oppløsning, disse kan dere printe eller bruke på web om dere vil, eneste kriterie er at dere ikke tjener penger på de. Vi kan også komme frem til en avtale om at dere får ALLE bildene utennom de ferdigredigerte, men i lav oppløsning, mange velger å ta med disse også, naturlig nok.

Jeg kan også printe bilder, med professjonel skriver, høykvalitets papir og blekk som holder livet ut.

Jeg fotograferer også eventer og det meste innen dokumentar/presse sjangeren.

Ta kontakt hvis du lurer på noe så skal jeg hjelpe deg på beste mulige måte.

Fotograf Alexander Widding, telefonnummer:

Kontaktperson

Alexander Widding
tlf:98014721

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

98014721

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil