Tobias Klaussen Musikk

Freelance gitarist - Spiller på div. events, i studio, arrangering, og instrumentundervisning.
Sagstuveien 12A, 0976 Oslo, Grorud

Jeg er en sessiongitarist med 16 års erfaring på instrumentet og en bachelorgrad i musikk. Har studert musikk i totalt åtte år og har masse erfaring med både live musikk, studioinnspilling, og arrangering/komponering. Har spilt på forskjellige events slik som; barndåp, bursdager, konfirmasjon, bryllup, begravelser, julebord, festivaler, (jobb)møter, og div. events.

Vis mer Som sessiongitarist har jeg spilt med mange musikere innenfor forskjellige sjangrer og stiler, og har derfor vært gjennom variert musikk. Har spilt jazz(fusion), blues, funk, soul, alternativ/"contemporary", og pop, og tilpasser meg gjerne annen musikk også. Tilpasser meg også kundens ønske om låter og musikkstil. Hovedsakelig er jeg backinggitarist/kompegitarist, som vil si at jeg spiller med andre som enten synger eller spiller, men kan også spille solostykker.

Har også en del kunnsskap om musikkteori, og spiller noe piano. Kan undervise på gitar (nybegynner og viderekommen) og på nybegynner piano. Har også tatt sangtimer, og synger en del på ene jobben jeg har.

I tillegg til å ta musikkoppdrag jobber jeg som musiker i psykiatrien på AHUS, og spiller i et eldreomsorgssenter. Har stor interesse for musikkterapi og er flink til å tilpasse meg enkeltes behov og ønsker. Samarbeider gjerne sammen med kundene for å oppnå best mulig resultater.

Tobias Klaussen Musikk, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Tobias Klaussen Musikk
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    For henvendelser ta kontakt pr. epost eller telefon
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.