Spansk Med Bruno

Spanskkurs for nybegynnere, når Dualingo er ikke nok!
Bjørnsons Gate 38, 5052 Bergen (Vestland)

Trenger du hjelp for å starte veien til å lære spansk? Blir ikke det nok med Dualingo?

Jeg heter Bruno og jeg har bodd de siste 12 årene i Norge. Opprinnelig, kommer jeg fra Chile, et spansktalende land. Én, to, tre, nei, takk og velkommen var mine første ord på norsk som startet reisen til å lære språket, kultur og historien. Det har vært en spennende reise, der jeg fant ut at nordmenn er veldig glad i det spanske språket. "Taco" fredag, pinse i Torrevieja, spontant tur til Gran Canaria og backpacking i Sør-Amerika, gjør behovet for å lære spansk litt annerledes enn det som tilbys på andre skoler. Jeg har undervist både til private elever og i offentlige videregående skoler. Fra mine egne erfaringer har jeg satt opp et kurs som passer alle nybegynnere som ønsker en frisk oppstart til en ny verden av amigos og opplevelser.

Vis mer Gjennom de siste årene i Bergen, har jeg bygget solide nettverk med mange spansktalende amigos fra alle mulige steder. Det er nok folk å øve med her. For meg, så har å ha læret et språk vært mye mer enn bare gramatikken. Alt fra gestikulering, håndbevegelser, memes, nye trender, idrett, religion og kultur er med i pakken. Ja, gramatikken er viktig og forståelsen av setningsoppbygging også, men er virkelig det spanske språket så populært på grunn av gramatikken? Spoiler alert! Svaret er nei.

Spansk Med Bruno, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Spansk Med Bruno
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Bruno Esteban Rojas (1993)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil