Ulla Gefvert

Profesjonell Kinesiolog og fysioterapeut. Velkommen til en hyggelig konsultasjon i Oslo!
Konventveien 69, 0275 Oslo, Ullern

Kinesiologi er en kommunikajonsmetode med et menneskes nervesystem.

Den utføres ved å bruke lett, manuell muskeltesting.

Vis mer Det er et verifiseringsredskap for å identifisere et menneskes reaksjoner på indre og ytre stress, dvs. livets utfordringer, som da viser hvor mennesket kan eller ikke kan tilpasse seg disse utfordringer.

Vi tester altså nervesystemet i aksjon. Sammen med fysisk og verbal utfordring og lett muskeltesting, får vi tilgang til menneskets bevissthet, underbevissthet og kroppens hukommelse. Muskeltestingen, eller rettere sagt muskelregistreringen utføres slik at kinesiologen legger et lett press på eksempelvis armene, og ber personen å holde den intatte posisjonen. Går ikke dette, viser det "forvirring i nervesystemet". Personen kan ikke tilpasse seg utfordringen relatert til et fysisk, mentalt eller emosjonelt stress.

Hva betyr "ikke å kunne tilpasse seg" fysisk, mentalt eller emosjonelt stress?
Tenk deg at du går i skogen, på en sti, og veien din blokkeres av en stor trestamme. Dine sanser sender signaler inn til hjernen med beskjed om at det ligger en hindring/blokkering på din vei. For at du skal kunne fortsette må kroppen gjøre visse fysiske tilpasninger. Hjernen sender beskjed tilbake til kroppen om å klatre over eller gå rundt dette hinderet.
Dersom du ikke kan "tilpasse deg trestammen" faller du kanskje om, snur eller stopper.

"Trestammen" kan være en følelse som du ikke kan tilpasse deg. Du unnviker den, fornekter den eller reagerer likt på den hver gang - og kommer derfor ikke videre.
Kanskje er den et tankemønster som gjentar seg gang på gang…. "Jeg kan ikke…", "jeg tør ikke…", "jeg er for dum for…", "jeg er dårlig til…", "jeg er for gammel for…", - i det uendelige…

Gjennom å identifisere hindringene og å løse blokkeringene, får personen nye, alternative valgmuligheter.

Ulla Gefvert, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Ulla Gefvert
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22525254 92296533

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil