Helserommet - Kropp & Sjel

Gestalt-psykoterapi/ veiledning. Aromaterapi, idrettmassasje, Hud og kroppspleie.
Fjelltunveien 3, 1447 Drøbak (Frogn, Viken - tidl. Akershus)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Helserommet kropp og sjel er en bedrift som behandler både kropp og psyke. Helserommet tilbyr Gestaltterapi og veiledning både individual, par og grupper samt hud og kropps terapi.
Jeg er utdannet hud og kroppsterapeut hvor jeg har drevet egen klinikk i 14 år. Gjennom mitt arbeid spesielt ved aromaterapi, idrettsmassasje har jeg sett hvor viktig bevegelse har vært. Jeg har erfart at stress, fastlåste mønstre, traumer og sorger kan gi smerter i kroppen. Jeg har opplevd at mange kommer til meg for å fortelle om deres livshistorie. Jeg har erfart viktigheten av å bli sett, hørt og å være nær. Jeg tror på at mennesket rommer både kropp, sjel og ånd og at disse ulike delene påvirker hverandre innbyrdes og til sammen utgjør en helhet som er mer enn summen av dem. I mitt eget liv har jeg erfart at jeg står støtt selv om livets vei kan være kronglete. Jeg tror på at mennesket har svarene i seg selv og ressursene til å finne de, slik at også de kan stå støtt på deres livs vei. Denne overbevisningen har ledet meg å integrere våre ulike sider i terapien. Jeg ser det som min største egenskap som terapeut å støtte mine klienter til igjennom bevegelse og vitalitet selv kan finne støtte i seg selv. Som terapeut ønsker jeg å bidra til å skape bevegelse i fastlåste mønstre, tankeganger og handlemåter ved å bidra til økt awarness, og dermed at nye valg og muligheter trer frem for klienten. Det jeg kan tilby er:

Vis mer AROMATERAPI
Aromaterapi er den terapeutiske og kontrollerte bruken av eteriske oljer, kombinert med massasje. Ved aromaterapimassasje blander jeg oljer tilpasset deg, i henhold til dine fysiske og/ eller psykiske lidelser. Aromamassasje er en avspennende massasjeform som har til hensikt å forløse stress og, anspenthet og psykiske spenninger. Det er en myk og beroligende behandling

KLASSISK MASSASJE/ IDRETTSMASSASJE
Dette er massasje som går i dybden på muskulaturen og løser opp spenninger som kommer av stress, og anspenthet. Her kan jeg kombinere med triggerpunktbehandling, hvor jeg også jobber med triggerpunkter som gir ubehag og smerter. Dette er mer intens og effektiv muskelknute behandling.
Hvis ikke annet er avtalt velger jeg ofte en kombinasjon av både de aromatiske oljene, dybdemassasje og hvor jeg også bruker triggerpunktbehandling ved behov. Jeg er opptatt av å tilpasse behandling etter dine behov og ønsker.

GESTALT TERAPI
*Vanskelige relasjoner i privatlivet og på jobb?
*Vansker med å treffe valg?
*Vansker med å sette grenser og å si nei?
*Føler du deg ofte utilpass i forhold til andre mennesker?
*Lav selvfølelse
*Stress og utbrenthet?
*Kommunikasjon?
*Holder du deg selv tilbake i større grad enn du selv vil?
*Angst, depresjon / sorg
*Har du opplevd en liten eller stor krise i livet ditt?
- eller trenger du bare noen å sortere tanker med?
- da kan gestalt terapi være noe for deg –

Alle kan komme ut for situasjoner i livet som vi ikke klarer å håndtere alene.
Det er alltid du som klient som definerer hva du har behov for å fokusere på i terapien. Min jobb som terapeut er og både å støtte deg og å utfordre deg. Sammen kan vi finne ut hva som stopper deg i din utvikling, lære å ta nye og bedre valg.
Gestalt terapi er en samtaleterapi hvor terapeuten er opptatt av hele mennesket: tanker, følelser og kroppsutrykk. I gestaltterapi er forholdet mellom klient og terapeut viktig. Terapeuten er ikke objektiv eller nøytral, men er selv villig til å gå klienten i møte i et JEG-DU forhold.
Gestaltterapi har røtter i humanetisk psykologi, er prosess- orientert og har et holistisk perspektiv. I det ligger det at den er opptatt av å bevisst gjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at vi tydeligere kan erkjenne og se oss selv og våre valg.
Terapien er her og nå orientert, er ikke analytisk, men er opptatt av fortiden i den grad den påvirker vårt liv her og nå.
Alle mennesker møter små og store kriser gjennom livet, og vi strever med å være oss oppi det hele. Det er ikke først og fremst at vi møter kriser, men hvordan vi forholder oss til krisene, som former våre liv.
Gestaltterapi er en terapi der møtet og samtalen står i fokus samtidig som vi bruker andre tilnærmingsmåter. Bevisstgjøring i terapien skapes gjennomsamtale, eksperimenter og rollespill for og utforske hvem vi egentlig er. Ved å oppdage og akseptere hvem vi er, kan vi se klarere hva vi vil og få en opplevelse av at vi har flere valgmuligheter enn vi tror. Vi tar tilbake vår egen kraft og vi kan oppleve oss selv som helere, friere og mer uttrykksfullt menneske. Gestaltterapi er en terapeutisk retning som har spredning over hele verden, og er i dag en av de mest utbredte psykoterapeutiske retninger i Europa. Gestaltterapi har også fått stor forankring innen næringsliv, bedriftsledelse, bedriftsrådgivning og mange former for opplæring.

Du er hjertelig velkommen til meg!
Da jeg jobber som familieterapeut i 100% stilling har jeg redusert kapasitet, men ring gjerne så finner vi tid. tlf. 40498687


Helserommet - Kropp & Sjel, telefonnummer:

Kontaktperson

Åse Tomasgård
tlf:40498687

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

40498687

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil