S Design

Interiørarkitekt Sigrid Vogt Søholt
Odins Gate 34 A, 0260 Oslo, Frogner

S Design ble dannet i 2003 av interiørarkitekt Sigrid Vogt Søholt. Sigrid har erfaring som interiørarkitekt siden 1997, og har studert bland annet i Italia og ved Statens Kunst og Håndverksskole i Oslo. Hun har erfaring fra rehabiliteringsprosjekt og byggeplass, interiør og hus. Hun har tidligere jobbet bl.a. med utarbeidelsen av kjedeapotek, private apotek, hotell, konseptutarbeidelse, møbeldesign, belysning og fargebruk. Som bedrift, har S Design fokusert på private prosjekter av leiligheter og hus, samt noe innenfor restaurant.

Vis mer
Forretningside:

S Design sin forretningside er å kunne tilby gjennomtenkte interiørtjenester til en god pris, til alle typer boliger, bedrifter, butikker, restauranter og hoteller. S Design skal være resultatorientert og ha full fokus på sine kunder. S Design skal tilby kundene den beste kombinasjonen av høy kvalitet, og gi gjennomtenkte og optimale innredningsforslag med gode resultater. S Design skal drive systematisk med relevante fagmiljøer og overføre denne kompetansen til sine kunder. Bedriften skal ha tett dialog med sine kunder og leverandører for å fange opp behov, trender og nye krav fra myndighetene.

S Design, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet S Design
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil