Dag-H Kristiansen

Healing og livsveiledning
Storgata 46, 9300 Finnsnes (Senja, Troms og Finnmark - tidl. Lenvik, Troms)

Jeg har vært tarotist og rådgiver i flere år, og har en del faste klienter. Jeg har gode tilbakemeldinger, og det er den viktigste grunnen til at jeg bruker mine evner på fulltid. Jeg healer samtidig som jeg prater med deg hvis jeg kjenner at du har energiblokkeringer som må løses opp. Jeg opplever også ofte at jeg får inn ord, eller at jeg bare vet noe.

Vis mer Lys Fremtid bruker det ekstra man har fått i gave til å hjelpe andre mennesker. Hjelp kan bestå i å finne vegen man skal gå, oppvåking, healing og ellers gode råd. Alle mennesker kommer i kriser gjennom livet, noe som takles på forskjellig måte avhengig av hvor man står i livet erfaringsmessig, psykisk tilstand, alvorlighetsgraden av krisen og mange mange andre elementer.

Det hjelper med å starte et sted for å finne ut hvor skoen trykker. Alle mennesker er individuelle og hjelpen blir da også individuell ut i fra hvert menneskes krise og behov. Jeg finnes også på teletorg Telefon 820 77307. 13. 02 pr / min. Her veileder jeg folk i forskjellige faser og utfordringer. Kjent healer/tarot/klarsynt er jeg også og er nå tilgjengelig på telefon. Logg in på min nettside: www.lysfremtid.com/index.htm Her finner du min spåtelefon. Kontakt meg gjerne for en samtale.

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 09:00 – 22:00
  • Tir 09:00 – 22:00
  • Ons 09:00 – 22:00
  • Tor 09:00 – 22:00
  • Fre 09:00 – 01:00
  • Lør 09:00 – 01:00
  • Søn 09:00 – 23:00 Stengt
Livsveiledning. Ser fremtiden og utfordringene dine
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.