Balsfjord og Målselv Begravelsesbyrå

Når en av våre nærmeste dør...
Rådhusgata 4, 9050 Storsteinnes (Balsfjord, Troms og Finnmark - tidl. Troms)

Om byrået
Når noen som står oss nært dør, blir livet fylt av sorg. I de første dagene etter et dødsfall er det mange tanker og følelser som snur opp ned på livet. Det kan virke umulig å forsone seg med det som har skjedd, og i tillegg til dette må man også forholde seg til mange praktiske spørsmål vedrørende dødsfallet og gravferden. Balsfjord Begravelsesbyrå utfører konferansesamtaler der vi ofte kommer hjem hjem til familie og pårørende om ønskelig. Under samtalen diskuteres alt som er nødvendig i forbindelse med dødsfallet og gravferden. Vi skal bidra slik at dere pårørende får god veiledning og svar på eventuelle spørsmål som dere måtte ha.

Vis mer
Byråets tjenester
Byrået kan bistå ved alle praktiske gjøremål i forbindelse med en begravelse. Pårørende bestemmer selv hvilke tjenester de ønsker byrået skal utføre, og hva de eventuelt vil ordne selv. Vi skal rette oss så langt det lar seg gjøre for å imøtekomme deres ønsker. At det blir en verdig avskjed.

Balsfjord Begravelsesbyrå forplikter seg til å følge strenge, fastlagte krav og bestemte etiske regler, som blent annet forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutførlesen. Begravelsesbyrået har taushetsplikt om personlige forhold.

Nedenfor er en oversikt over varer og tjenester som kan være akutelle.

•Nedlegging i kiste og stell av den avdøde
•Kiste og utstyr
•Fastsettelse av tid og sted for sermoni
•Gravsted
•Syning/båreandakt
•Formidle dødsannonser
•Salmer, musikk og eventuelt solosang
•Trykking av program, type og antall
•Minnesamvær-ordner lokaler og servering
•Transport av kisten
•Trekors med navn, i påvente av gravmonument
•Gravmonument og/eller inskripsjon
•Gravlykter/lys
•Orden med oppgjør med trygdekontor
•Ordner alt vedrørende kremasjon
Skjemaer som skal fylles ut:

•Melding som dødsfallet til lensmann/skifterett om arv og skifte
•Søknad om gravferdsstønad og evt transportrefusjon fra trygdekontor
•Gravferdsmelding til kirkegårdsmyndigheten
•Kremasjonstillatelse til politiet ved kremasjon
Stell av den døde

Ofte skjer dødsfall på institusjon, enten på sykehjem eller på sykehus. Avdøde blir stelt på avdelingen enten av de ansatte som jobber der eller byrået, alt etter hvilke rutiner de enkelte har. Når noen dør hjemme eller blir funnet utenfor bopel, utfører som regel begravelsesbyrået vask og stell av den avdøde.

Dødsannonse

Dødsannonsen bør innrykkes så snart tid og sted før gravferden er faltlagt. Vi kan hjelpe til med annonsens utforming og innhold.

Sermonien

I noen tilfeller har avdøde selv uttrykt spesielle ønsker som begravelsen. Disse ønskene bør naturligvis respekteres. Det bør undersøkes om det foreligger en skriftlig viljeserklæring om dette. Begravelsen finner vanligvis sted i løpet av 8 dager. Balsfjord Begravelsesbyrå er behjelpelig med valg av tid og hvor sermonien skal være , og sørger også for at alle som skal medvirke blir informert.

Kremajon

Kisten med den døde blir brent i et krematorium og asken taes i en urne. Urnen med asken settes etter en stund ned i jorden på gravlund/kirkegård. Dette kalles urnenedsettelse og må ifølge gravferdsloven skje innen seks måneder etter dødsfallet.

Gravlund/kirkegård

Gravstedet kan være en festegrav, frigrav, familiegrav. Alle, uansett livssyn og religion , gravlegges på en gravlund (norsk lov) eller kirkegård i Norge. En festegrav innebærer at en person leier gravstedet i 20 år med mulighet til fornyelse av festekontrakten.

Avdøde har rett til gravplass i den kommunen han eller hun er bosatt i. Det kan også gi tillatelse til personer uten bopel i kommunen å gravlegges på en kirkegård i kommunen. Da kreves det som oftest dekning av kostnadene ved gravferden og avgift som ved feste av grav.


Balsfjord og Målselv Begravelsesbyrå, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Balsfjord og Målselv Begravelsesbyrå AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder
Styre, varamedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Balsfjord og Målselv Begravelsesbyrå AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 4 754 000 med et registrert årsresultat på NOK 588 000 og et resultat før skatt på NOK 755 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 2 350 000 og en gjeld summert til 1 330 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Balsfjord og Målselv Begravelsesbyrå AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)4 7543 7863 9333 4553 257
Driftsresultat761680773344768
Resultat før skatt755690779344765
Årsresultat (overskudd)588537596204570
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

90931961

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil