Torill Borge Gestaltterapeut Mngf

Gestaltterapeut MNGF, Sensorimotorisk Psykoterapeut (traumeterapeut)
Magasinparken 34, 1423 Ski (Nordre Follo, Viken - tidl. Vestby, Akershus)

Jeg er medeier i Duo Psykoterapi AS og har kontor både på Kolbotn og i Ski.

Terapitilbud hos meg:

Vis mer Individualterapi
Parterapi
Traumeterapi
Duo parterapi (to terapeuter)
Duo familieterapi (to terapeuter)
Duo gruppeterapi (to terapeuter)

Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

I tillegg har jeg videreutdanning i Sensorimotorisk Psykoterapi. Sensorimotorisk Institutt i London utdanner norske traumeterapeuter i et samarbeid med Modum Bad, Solli DPS i Bergen og Ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging (RVTS).

Jeg har erfaring fra arbeid i akuttpsykiatrien og psykisk helse i kommunen, noe som har bragt inn et viktig perspektiv om livet og ulike utfordringer mennesker kan ha.

Fra tidligere har jeg en kreativ utdanning og har arbeidet mange år i innredningsbransjen. Dette har gitt meg nyttig kunnskap om hvordan omgivelsene påvirker oss, både i det private og offentlige rom.

Litt om terapien hos meg:

Samspillet mellom opplevelser, tanker, følelser og kroppslige erfaringer influerer og påvirker oss. Gjennom å bli kjent med sammenhengene, bidrar det til lettere å se ressursene og muligheter dine.

Gestaltterapi tydeliggjør hvordan vi i ulike relasjoner og situasjoner tilpasser oss omgivelsene. De utfordringene klienten har i eget liv vil på ulike måter komme til uttrykk i møtet med terapeuten, slik at vi gjennom dialog og utforskning kan støtte muligheten for ny relasjonserfaring, bevisstgjøring og endring.

I Sensorimotorisk psykoterapi integreres kroppslige erfaringer med emosjonelle og kognitive opplevelser og erfaringer. I denne tilnærmingen ses stressreaksjoner, smertetoleranse og dissosiative evner som ressurser for å tåle traumatiske opplevelser og stress. De kommuniserer noe og har en funksjon. Gjennom å bli kjent med dine kroppslige reaksjoner og den funksjonen de har hatt, blir de selve middelet som kan lede til forandring.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) www.ngfo.no og forpliktet til å utøve min virksomhet i samsvar med NGFs etiske prinsipper. For å gi mine klienter en faglig best mulig terapi, går jeg regelmessig i veiledning hos godkjent veileder.

En trygg terapeutisk relasjon danner grunnlaget for endring og jeg legger vekt på dette i terapien.

www.duopsykoterapi.no
Torill Borge Gestaltterapeut Mngf, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Bolia (576 m)
Enklere Liv (576 m)
Gerry Weber (576 m)
Gina Tricot (576 m)
Lakkbar (576 m)
Løplabbet (576 m)
Name It (576 m)
OK Bingo (576 m)
Sayso (576 m)

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.