Bull Ski & Kajakk Sandvika

Bull Ski & Kajakk. Du merker det.
Rådmann Halmrastsvei 9, 1337 Sandvika (Bærum, Viken - tidl. Akershus)

Bomkjøp er det dyreste du som kunde kan gjøre. Vi i Bull har gått på ski som er for stive, vi har frosset i superundertøy som ikke fungerer, vi har sklidd på sleipe røtter med dårlige løpesko, vi har kantret i grov sjø med kajakker og vi har ødelagt utrolig mange sykler. MEN heldigvis har vi også hatt utrolige fine opplevelser i utstyr som fungerer. Det er kun det siste som er å finne i våre butikker.

Vis mer Bull Ski & Kajakk har egentlig en veldig enkel forretningsstrategi. I våre butikker skal du kun finne produkter vi kan anbefale fordi vi har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. Noen tror nok at Bull da kun er for de som er svært aktive, men dette er helt feil. Vi har et enormt utvalg (på de få varegruppene) og du finner et enormt vareutvalg til nettopp deg enten du er på landslaget eller kun koser deg på tur.

Selvfølgelig er vi også stolte av at Norges ypperste elite benytter seg av vår kompetanse. For eksempel steinsliper (se verksted) vi skiene for rubbel og bit av landslagsløpere på ski. Vår testarena er her World Cup, VM og OL. Svært få av oss trenger ski på dette nivået, men det beviser i hvert fall at vi vet hva vi snakker om.

Bull Ski & Kajakk selger varer for ca. 75 mill. i året (2017). Forholdsvis mye til å være i sportsbransjen, men siden vi kun konsentrerer oss om ski, kajakk, sykkel og løp er vi ekstremt store på dette ”lille” vi driver med. Skryt du som kunde ikke har brukt for? Feil, det gjør at vi kan stå utenfor alt som heter kjeder, vi kan kjøpe inn akkurat hva vi vil og du som kunde vil derfor finne de beste produktene til de riktige prisene.

Velkommen i enten en av våre butikker eller her på nett.

Bull Ski & Kajakk Sandvika, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 18:00
  • Tir 10:00 – 18:00
  • Ons 10:00 – 18:00
  • Tor 10:00 – 19:00
  • Fre 10:00 – 18:00
  • Lør 10:00 – 16:00 Åpner snart
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.