Comfy Bilpleie

Velkommen til å ta kontakt!
Jordstjerneveien 29 F, 1283 Oslo, Søndre Nordstrand
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Comfy Bilpleie kan tilby områdets beste og mest miljøvennlige rensemuligheter for alt av tekstiler (tepper, møbler, interiør i bil, med mer), inkludert polering og ozonering av bil. Vi bruker dampvaskmetoder som dreper bakterier og gir umiddelbar effekt. Dette er markedets sikreste og mest skånsomme metoder for å få dine tekstiler til å bli som nye igjen!

Vis mer Kunden i fokus
Vår stolthet er å levere raskt og sikkert til våre kunder. Hvorfor stå i kø og vente, når du kan kontakte oss og få hjelp på dagen? Vi tar med oss utstyret og leverer tjenesten der du er.

Bilselgerpakke
Hvis du skal selge bilen, kan vi tilby en skreddersydd bilselgerpakke hvor vi renser bilen både innvendig og utvendig, utfører motorvask, pluss gir kjemisk vask av seter og innendørs tak. Bilen kan benyttes umiddelbart etter våre rensemetoder (Veiledende pris kr. 1 199,- avhengig av størrelse og stand av bil)

Barnefamiliepakke
Hvis du har små barn som liker å kose seg med kjeks og iskrem i bilen, kan vi tilby en komplett innvendig vask som inkluderer vask av barnestol. I denne pakken bruker vi kjemikaliefrie produkter. Dette sikrer et bakteriefritt og trygt miljø for barna som skal sitte i bilen (Veiledende pris kr. 899,-)

Standardpakke
Hvis du elsker å holde bilen din plettfri, kan vi tilby en total standard pakke som inkluderer innvendig og utvendig vask (Veiledende pris kr. 750,-)

Polering
Hvis du vil få bilen din til å skinne som ny, og samtidig beskytte bilen din mot småskader og rust gir vi den beste behandlingen. For å holde bilen fin, bør polering gjøres ofte, minst en gang i året (Veiledende pris kr. 2 000,-)

Bedriftspakke
Vi gjør avtaler med bedrifter som har behov for rens av biler i større kvanta. Her vil bedrifter få egne pakker som er avpasset deres behov til en meget konkurransevennlig pris.

Comfy Bilpleie, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil