Ingvild Sand Vale - Syng Livet

Sanger, pianist og musikkterapeut
Gamle Isveien 26, 3475 Sætre (Asker - tidl. Hurum, Viken - tidl. Buskerud)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

OM MEG:

Helt fra jeg var liten har jeg sunget masse, og jeg merker at sang gjør meg glad. Jeg startet i kor da jeg var 6 år, noe som har resultert i til nå 23 år som korsanger. Musikklinje på videregående ga meg et mer bevisst forhold til sangteknikk, og jeg fortsatte hos sangpedagog etter dette for å videreutvikle teknikken min. I tillegg har jeg tatt pianoundervisning i 8 år. Jeg har hatt og har stor glede av å kunne akkompagnere meg selv.

Vis mer Jeg har lenge likt å komponere egen musikk, men det var først da jeg begynte å studere ved Norges musikkhøgskole at jeg virkelig fikk interesse for det. Ved å lære enkle improvisasjonsteknikker kunne jeg lage musikk i øyeblikket. Etterhvert har jeg også begynt å skrive tekster og brukt samme teknikk for å finne fram til passende melodi og harmoni. Dette har resultert i flere personlige gaver i diverse familiære arrangement.

Utøvererfaring har jeg fra diverse sangoppdrag i bryllup, begravelser, bursdager og kulturarrangementer. Jeg har deltatt i et historisk musikkspel fem sommere, i solistrolle. Denne våren ble jeg engasjert av Den kulturelle spaserstokken til å gjøre et konsertprogram på tre institusjoner for eldre. Der ble det også viktig å trekke inn erfaring fra musikkterapeutisk arbeid.


UTDANNING:

Mastergrad i musikkterapi ved Norges musikkhøgskole, 2011-2013
Årsenhet i Musikk og helse ved Norges musikkhøgskole, 2010-2011
Enkeltemner i musikkognisjon, musikkhistorie og sosialantropologi ved Universitetet i Oslo, høsten 2009
To år sykepleie ved Diakonhjemmet høgskole, 2007-2009
Psykologi årsenhet ved Universitetet i Oslo, 2006-2007
Teater m/film ved Fredtun folkehøgskole, 2005-2006
Musikklinje ved Skien videregående skole, 2002-2005


MINE TJENESTER:

Sangoppdrag:
Sangoppdrag i forbindelse med bryllup, begravelser, bursdager og lignende arrangementer. Jeg akkompangerer meg selv på piano. Sjangermessig er jeg allsidig; alt fra pop, viser, jazz, folkemusikk og musikal.

Sangskriving:
Ønsker du å si noe til en jubilant, en konfirmant, din kjære, men er ikke særlig glad i å holde en tale? Send meg et utkast på en tale eller stikkord om det du ønsker å si, så hjelper jeg deg til å skrive en tekst med egenkomponert melodi til. Jeg gir deg også en lydfil så du kan lære deg sangen, eller jeg kan komme å framføre sangen for deg.


Ingvild Sand Vale - Syng Livet, telefonnummer:

Kontaktperson

Ingvild Sand Vale
tlf:99540485

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt for avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.