Marnas Yoga & Oljemagi

Yoga Gruppetimer a` 15 ganger med Myk terapeutisk Yoga/Oljer/Lydbad
Erlingskakkesgt 66, 7012 Trondheim (Trøndelag)

På Marnas Yoga og Oljemagi kan du finne den roen, tryggheten, gleden, utviklingen som du kanskje trenger i en hektisk hverdag. Føler du deg stresset, for lite tid til deg selv, tankene surrer og hodet kverner, korsryggen/rygg og nakken skriker etter omsorg og mere til. Her kan du oppleve gleden med å ligge på ull matta, med puter som hjelper kroppen din til å slappe litt mere av. Pleddet som holder deg varm og med øye-masken som kan hjelpe til at du kommer fortere ned i avspenning. Aromatiske og terapeutiske dufter fra eteriske oljer som kommer sivende ut fra diffuseren i rommet som kan fremkalle velbehag og glede. Kanskje har du fått noen dråper utblandet i baseolje på skuldrene og under føttene, før du legger deg ned i Shawasana/avspenning. Lyder fra Gongen eller fra de andre små instrumentene som kanskje gjør at tankene dine faller til ro. Som kanskje gjør at i ene øyeblikket er du på viddene, eller i neste øyeblikk ved sjøen... På tirsdager dagtid har vi en liten te/kaffestund ilag etter første gruppe om en ønsker å være med og har tid.

Vis mer Eg har Myk Terapeutisk yoga og Yin/Restorative yoga. Tirsdager og torsdager. Dagtid og kveldstid. Eg har alt av utstyr, så du trenger bare myke klær uten knapper, ikke dongeri. Du skifter bare om når du kommer. Moderasjon for pensjonister og studenter. Ta kontakt og vi finner ut av hva som passer for deg. Min yoga passer for alle så fremt du kommer deg ned på matta selv og klarer å bevege deg. Eg holder til i 2 etg uten heis.

Gleder meg til å høre fra nettopp deg som tar deg tid til å lese dette, tusen takk!
Varm hilsen fra
-Marna-

Marnas Yoga & Oljemagi, telefonnummer:

Kontaktperson

Marna Sørlie Solberg
Yogainstruktør og Veildeder for doTerra Eteriske Oljer
mob:95931250

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

95931250

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man Stengt
  • Tir 10:00 – 21:30
  • Ons Stengt
  • Tor 11:00 – 21:30
  • Fre Stengt
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt ved spørsmål
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.