HENRIETTES FOTTERAPI

Autorisert Fotterapeut og Soneterapeut
Hans Blomgate 10, 6905 Florø (Kinn, Vestland)

Ble ferdig utdannet soneterapeut ved Bio Medicus Akademiet i Oslo i 2006. Jobbet med det et par år før jeg begynte på Norsk Fotterapi skole i Kr.sand. Ble ferdig utdannet fotterapeut i 2009. Har siden den gang jobbet på salong i Florø.

Litt om soneterapi: Er en alternativ behandlingsform der sykdommer og plager behandles ved at man stimulerer punkter under føttene med trykk og massasje.

Litt om fotterapi: En fotterapeut er autorisert helsepersonell. En av de viktigste oppgavene er å finne årsaken til problemer og lidelser i føttene. Fokuset er å forebygger og behandle lidelser knyttet fotens hud, negler, skjelett og muskler. En fotterapeut behandler bla. hard hud, liktorner, vorter, inngrodde negler mm. Om du har diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av fotterapeut.

Vis mer Besøk meg gjerne:
www.facebook.com/Henriettes-Fotterapi-110243600566518/

HENRIETTES FOTTERAPI, telefonnummer:

Kontaktperson

Henriette Bjørkum
Daglig leder
mob:47643460

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

HENRIETTES FOTTERAPI sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 0 med et registrert årsresultat på NOK 0 og et resultat før skatt på NOK 0. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 30 000 og en gjeld summert til 0.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)0
Driftsresultat0
Resultat før skatt0
Årsresultat (overskudd)0
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.