Karisa Maasai Brand

Salg av håndlagede afrikanske Fair Trade produkter i perler og skinn! Smykker, belter mm
Vesthellinga 11A, 1397 Nesøya (Asker, Viken - tidl. Akershus)

Salg av Fair Trade-produkter i perler og skinn håndlaget av kenyanske masaikvinner. Flotte smykker som armbånd og halskjeder, belter, hundehalsbånd, bordbrikker, lykter, nøkkelringer, bokomslag, julepynt mm.

Vis mer Produktene holder høy kvalitet hva gjelder materialer, så vel som utførelse og vi har meget konkurransedyktige priser.
Vi spesialbestiller gjerne etter egne ønsker, farger og mål uten ekstra kostnad!

Produktene egner seg veldig godt som firmagaver og man får med fine smykkeposer, samt brosjyre om prosjektet. Dette er også populære vertinne- og julegaver.

Pr i dag er ca 120 kvinner engasjert i å lage fantastiske perle- og skinnarbeider. Alt er håndlaget, og masaikvinnene viderefører sin stolte perletradisjon kombinert med moderne stil og produktutvikling. 75% av inntektene går direkte tilbake til kvinnene, og på hvert produkt finner du en merkelapp med navnet til den kvinnen som har laget ditt unike produkt.
Inntekten muliggjør økt velferd for hele lokalsamfunnet, og bidrar til utdanning og helsetjenester for barna, mat, klær og bedre boliger.

Fair Trade-stempelet henger høyt, og blir ivaretatt gjennom inspeksjoner og rapporter. Dette garanterer for at det produktet du kjøper er laget av voksne kvinner med gode og ordnede arbeids- og lønnsforhold.

Priseksempler, alt inkl mva:
Belter, kr 699,-
Hundehalsbånd, kr 499,-
Armbånd, fra kr 100 - 350,-
Halskjeder, kr 200,-
Telyslykter, kr 150,-
Nøkkelringer, kr 150 - 200,-

Kontakt oss på mobil 481 31 841, eller kari@karisa.no

Karisa Maasai Brand, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Karisa Maasai Brand
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil