Vm Foto

Velkommen til å ta kontakt.
Rekdalsveien 54, 5151 Straumsgrend (BERGEN, Vestland)

Mitt navn er Victoria Mulelid. Jeg er en eventyrlysten fotograf, bosatt i Bergen by. Foruten fotografi, er jeg glad i spektakulær utsikt, vannski, sjokolade, snowboard, musikk & å reise.

Vis mer I omtrent fire år har jeg tatt fotooppdrag, hovedsaklig utendørs, og synes det er veldig kjekt! Jeg fokuserer primært jeg på portrettfotografering, og opplever dette som svært spennende. Det inspirerer meg å få jobbe med mennesker og utfordre kreativiteten.

Jeg legger mye vekt på kommunikasjon, og at kundene mine skal få en fantastisk opplevelse! Det er viktig for meg at dere får komme med innspill, ønsker, og at fotograferingen og resultatet, blir slik dere hadde ønsket - om ikke bedre! Det er ingenting som gleder meg mer enn superfornøyde kunder!

Stilen på bildene mine er naturlig, ekte og tidløs. Sistnevnte er veldig viktig for meg. Jeg vil nemlig at dere skal sitte og se på bryllupsbildene i flere år etter bryllupsdagen, og tenke at dere valgte riktig bryllupsfotograf!

Vm Foto, telefonnummer:

Kontaktperson

Victoria Mulelid
Daglig leder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Etter avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.