Anne-Leni Hunt Agenturer

Norddalsfjorden, 6900 Florø (Kinn - tidl. Flora, Vestland - tidl. Sogn Og Fjordane)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

The Reconnection

Velkommen til noe helt nytt.

Gjenopprettende healing er en mye høyere form for energi - eller frekvenser som ble oppdaget av Eric Pearl.

Vis mer Healingen kan omfatte lindring av symptomer, sykdom, svakheter og andre merkbare hindringer for at man skal fungere hundre prosent. Her kan du oppleve at fysisk eller følelsesmessig ubalanse erstattes med avspenning, helbredelse og velvære.

Les gjerne mer om dette under The Reconnection i hovedmenyen.

Reconnective Healing - energi, lys og informasjon Fra første øyeblikk vil du merke at disse frekvensene arbeider i deg, og med deg, og vil fortsette arbeidet lenge etter at timen er over, så lenge det er behov for det. Selv om Reconnection utøveren ikke berører klienten beskriver de fleste healingen som en svært fysisk opplevelse.

The Reconnection - energi, lys og innsikt Ved Reconnection reaktiverer du meridian-linjene eller også kalt akupunktur linjene. Dette nettverket fortsetter utover for å forbinde oss til et enda større nettverk og hele universet. Reconnection gjøres bare en gang i livet. De som mottar Reconnection kan ofte se fram til et nytt liv. Ofte oppdager de sin livsoppgave, ser nye retninger, evner og muligheter som er tilgjengelig for dem for å oppfulle denne livsoppgaven.

Dr. Eric Pearl I sin bok The Reconnection – “Vekk din indre Healer” forteller Eric om sitt liv. Om sitt møte med en jødisk sigøynerkvinne som koplet ham opp igjen til nettverket som omslutter jorden. Han forlot en av de mest vellykkede kiropraktorpraksisene i Los Angeles da han la merke til at de begynte å skje mirakuløse helbredelser omkring ham. Han har deltatt i en rekke TV-programmer verden over, og i de siste årene har han reist verden rundt og undervist mennesker i denne nye healingformen.

Anne-Leni Hunt Agenturer, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Anne-Leni Hunt Agenturer
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

95144096

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil