Christina Ødegård

Sanger, artist, låtskriver og konferansier.
Vangsveien 2, 3514 Hønefoss (Ringerike, Viken - tidl. Buskerud)

Mitt navn er Christina Ødegård. Jeg er en erfaren sanger, låtskriver og konferansier som tilbyr både coverlåter og egne låter til de fleste arrangementer. Jeg har bakgrunn som sanger i forskjellige kor, som konsertsanger og som solist i begravelser, vielser og dåp/konfirmasjon.

Vis mer Ved ulike anledninger har jeg også vært konferansier, så som på julebord, jubileum og diverse andre tilstelninger. Min bakgrunn innen undervisning er god ballast å ha med her. Jeg kan både spille på humor i denne rollen, eller spille på de mer dype strengene, helst en kombinasjon av disse to.

Søker du noen som kan formidle den rette sangen til den rette personen, eller personene, så er jeg den du vil ha. Jeg har en stemme med stor rekkevidde, og synger gjerne i ulike sjangre, så som jazz, blues, musikal og singer/songwriter. Har også et par operaarier på repertoaret!

Jeg nås enklest på telefonen etter kl.16, og legger du igjen en melding eller skriver en mail så kontakter jeg deg så fort jeg kan.

Christina Ødegård, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Christina Ødegård
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Døgnåpent, kontakt meg når som helst. Svarer jeg ikke på telefonen, så send meg en mail eller en sms
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.