Oppdrag Norge

Hvittingfossveien 37 F, 3083 Holmestrand (Vestfold og Telemark)

Oppdrag Norge har besøksadresse Hvittingfossveien 37 F, 3083 Holmestrand (Vestfold og Telemark). Bedriften ble stiftet i 2016 og er registrert som FLI under bransjen "religiøse organisasjoner". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Oppdrag Norge.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Oppdrag Norge gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Oppdrag Norge, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Oppdrag Norge
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Styreleder
Heidi Christine Kransberg (1973)
Styremedlem
Styremedlem
Kontaktperson

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Oppdrag Norge sitt regnskap for 2016 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 57 000 med et registrert årsresultat på NOK 1 000 og et resultat før skatt på NOK 1 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 1 000 og en gjeld summert til 0.
Resultatregnskap2016
Driftsinntekter (omsetning)57
Driftsresultat1
Resultat før skatt1
Årsresultat (overskudd)1
2016
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil