Din Kropp og Sjel

Psykoterapi/ integrativterapi
St. Olavs Gate 6, 3126 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

I livet møter vi utfordringer som kan være tunge å håndtere på egen hånd, det være seg akutte kriser eller langvarige belastninger. Jeg tilbyr terapi og støtte med utgangspunkt i en helhetlig tilnærming. Psyke og kropp kan ikke skilles fra hverandre!

Vis mer Jeg kan hjelpe deg med
- Et bedre liv til tross for langvarige smerter
- Bearbeidelse av traumatiske opplevelser
- Vanskeligheter i relasjoner
- Konflikthåndtering - arbeidsrelatert og privat
- Opplevelser av mobbing
- Livskriser
- Personlig utvikling - fokus på tanker, følelser og handlinger
- Opplevelse av å være sliten eller utbrent
- Opplevelse av å være nedstemt og trist

Jeg tilbyr kunstterapi, bevegelsesterapi, samtaleterapi, oppmerksomt nærvær, imaginasjonsteknikker og grønn terapi (få kontakt med naturen vi er en del av).
Kunstterapeutiske teknikker egner seg for å søke, finne og vekke ressurser, såkalt ressursorientert tilnærming. Samtidig bruker jeg oppmerksomt nærvær (mindfulness) for at du skal kjenne på egen kropp, såkalt kropps- og opplevelsesorientert tilnærming. Med et helhetlig perspektiv ønsker jeg å gi deg opplevelser som gjør deg kjent med deg selv på en ny og positiv måte. Jeg jobber med forskjellige bevegelsesteknikker fordi kroppen vår husker mer enn hjernen.

Vi vil sammen lage mål og plan for terapien
Du er eksperten på din egen livssituasjon. Jeg er profesjonell fagperson som basert på kunnskap kan bidra til å finne best mulige tiltak og tilrettelegging for at du skal få tilbake eller utvikle din helse og dermed et godt levelig liv. Terapien er basert på likeverd mellom mennesker i alt arbeid, og derfor er det viktig at vi får en god relasjon.


Om meg
Jeg er ansatt som anestesisykepleier ved Sykehuset i Vestfold, Tønsberg.
Videreutdanning som psykiatrisk sykepleier, anestesisykepleier, psykoterapeut og integrativterapeut.
Mastergrad innen psykisk helsearbeid - terapeutisk smertebehandling.

Om langvarige smerter
Jeg har spesialisert meg innen terapeutisk behandling av langvarige (kroniske) smerter. Ved kronisk smerte kan følelser og tanker ofte være styrende. Forståelsen av smerte forutsetter anerkjennelse av din egenart. Ved å vektlegge forståelsen av din subjektive smerteerfaring, vil vi kunne være bedre i stand til å finne støttende og tilpassede tiltak i forhold til dine langvarige smerter.

Om integrativterapi
En solid teoretisk og faglig forankret psykoterapeutisk retning rettet mot både individer og grupper med fokus på helse, støtte, mestring og personlig utvikling - alltid med hele livets vei som perspektiv. Ressursorientert, kroppsbevisst og kreativitetsfremmende, med blikk for hele mennesket i den hele livssammenheng. Begrepet integrativterapi blir brukt for å fremme forståelsen for at fokus er på helhet, ikke bare på psyken – altså en holistisk tenkning. Med utgangspunkt i integrativterapi legger jeg stor vekt på filosofien om at kropp, sjel og ånd er påvirket av tid og sted. Jeg ønsker derfor å jobbe stabiliserende og ressursorientert for dine psykiske, fysiske og sosiale behov. Å forholde seg til det hele mennesket betyr for meg å gi støtte, hjelp, glede og mening med livet.Ta gjerne kontakt meg for en første uforpliktende samtale!

Din Kropp og Sjel, telefonnummer:

Kontaktperson

Heidi Elisabeth Teschke
Anestesisykepleier, psykoterapeut, integrativ terapeut
tlf:92341883

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 00:00 – 00:00
  • Tir Stengt
  • Ons 09:00 – 21:00
  • Tor 09:00 – 17:00
  • Fre Stengt
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Gruppeterapi onsdager 17.00 - 21- 00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.