Juridiske Kurs og Konferanser

Juridiske Kurs og Konferanser arrangerer kurs innen forskjellige juridiske felt.
Langodden 24, 4836 Arendal (Agder)

Juridiske Kurs og Konferanser arrangerer kurs innen forskjellige juridiske felt, og for forskjellige målgrupper. De fleste kursene retter seg mot personer som arbeider med barn, for eksempel ansatte i barnehager, skoler/SFO, helsetjeneste, sosialtjeneste, pp-tjeneste, barnevern, informasjonstjeneste, etc.

Vis mer Juridiske Kurs og Konferanser stiller strenge krav til sine forelesere. Foruten den juridiske kunnskapen må foreleserne ha god praktisk kjennskap til feltet det foreleses over. Temaene som tas opp skal oppleves som kjente problemområder for kursdeltakerne. Det juridiske stoffet presenteres på en levende og spennende måte. Kursdeltakerne vil kjenne igjen problemene fra sin egen arbeidsdag.

Det utarbeides et godt og praktisk kursmateriell til hvert kurs, som sikrer kunnskapen også etter at deltakerne er tilbake på arbeidsplassen.

Juridiske Kurs og Konferanser, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Juridiske Kurs og Konferanser
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Unni Culina (1953)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

37060057 91689821

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil