Haukås Muskelterapi

Velkommen til å ta kontakt
8.etg. Storgata 112, 3921 Porsgrunn (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Forebygging, behandling og lindring av muskulære plager ved bruk av ulike massasjeteknikker, triggerpunktbehandling, terapeutisk stretching, kopping, avspenning. rådgivning, veiledning og øvelser. Ansiktsmassasje og -kopping
er også noe jeg utfører.

Vis mer Før jeg starter behandling går vi sammen igjennom hva dine plager er, hva du trenger og hva som kan være den beste behandlingen for deg. Jeg varierer mellom ulike verktøy og har massasje som hovedverktøy.


Priser:
30 min - 400kr
60 min - 800kr

Avspenning:
90 min - 1200kr

Litt om meg:

Muskelterapiutdannelsen ble tatt ved tidligere Balanz Norge, Sandefjord og jeg ble uteksaminert der i 2014. Jeg drev egen praksis i Porsgrunn fra september 2014 og til desember 2015.

Etter 4 års pause og en sønn rikere er jeg med stor glede tilbake igjen i de gamle lokalene mine hos dyktige og erfarene kiropraktor Einar Nielsen, som driver Sunn Rygg kiropraktorklinikk.

Skolering og livserfaring de siste 15 årene er blant annet arbeid som våpenteknisk personell i sjøforsvaret, idrettsbefalsutdanning, aromamassasjekurs v/ Herdis Aspenes Aromaterapiskole, miljøarbeid ved akuttmottak for vanskeligstilt ungdom - Bufetat og fra sommeren 2019 miljøarbeid i Skien kommune med mennesker med ulike psykiske adferdsutfordringer. Nylig gjennomført VIVAT kurs som er Førstehjelp ved selvmordsfare.

Haukås Muskelterapi, telefonnummer:

Kontaktperson

Hanne Haukås
Muskelterapeut
tlf:98437139

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil