Shell Åsby

Velkommen til en koselig lokal bensinstasjon!
Rødbergveien 37, 9409 Harstad (Troms og Finnmark)

I mer enn 100 år har ordet Shell, vårt kamskjellemblem og de markante røde og gule fargene visualisert Shell-merket og promotert verdiene våre og kvaliteten på produktene og tjenestene våre over hele verden.
Ordet Shell ble først brukt i 1891, som varemerket for petroleum som Marcus Samuel and Company transporterte til Det fjerne østen. Denne lille forretningen i London handlet opprinnelig i antikviteter, kuriosa og orientalske skjell. Skjellene ble så populære – viktorianerne brukte dem spesielt til å dekorere smykkeskrin – at de snart dannet grunnlaget for selskapets lønnsomme import- og eksporthandel med Det fjerne østen.

Vis mer Ordet fikk selskapsstatus i 1897, da Samuel dannet selskapet Shell Transport and Trading Company. Den første logoen i 1901 var et blåskjell, men innen 1904 var et skall av kammusling, eller et kamskjellemblem, blitt introdusert for å gi en visuell representasjon av selskaps- og merkenavnet.

Da Royal Dutch Petroleum Company og Shell Transport and Trading fusjonerte i 1907, ble det sistnevnte selskapets merkenavn og symbol (Shell og kamskjellet) navnet i kortform og emblemet til det nye selskapet Royal Dutch Shell Group. Og slik har det vært siden.

Formen på Shell-emblemet har endret seg gradvis i løpet av årene i tråd med trendene innen grafisk design. Det nåværende emblemet ble introdusert i 1971. Tretti år senere brukes det fortsatt og er nå et av verdens mest kjente symboler.

Shell Åsby, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Døgnåpent
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.