Bravida Førde

Vi kan Elektro, Rør og Ventilasjon
Steinavegen 3, 6800 Førde (Sunnfjord, Vestland - tidl. Førde, Sogn og Fjordane)

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Skandinavias ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg.

Vis mer
Elektro

Elektrisiteten må ganske enkelt fungere, og en effektiv strømforsyning trengs i alle typer eiendommer og industrier, ellers stopper alt i vårt moderne samfunn. Samtidig fylles det på med stadig flere systemer og funksjoner som trekker strøm.
Vi tilbyr en samlende kraft som kan håndtere alle typer installasjoner med drift og personsikkerhet i fokus, i både industrier og privatboliger og på kontorer. Vi tilbyr alle elektroinstallasjoner fra ett selskap, med én kontaktperson fra start til levering.

Hos oss får du hjelp til prosjektering, design og installasjon av komplette løsninger for en optimal funksjon og en effektiv energibruk i eiendommer, bygg, boliger og industri.

Feilaktig utførte elektroinstallasjoner kan forårsake unødvendige driftsforstyrrelser, ulykker og skader. Ved å fokusere på analyse og tilby regelmessig service, forebyggende vedlikehold og tidlige tiltak, hjelper vi deg med å forebygge slikt.

Sammen sørger vi for at du får en effektiv energibruk og et anlegg som utnyttes best mulig. Det vinner både du og miljøet på.

Bravida Førde, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 07:30 – 15:30
  • Tir 07:30 – 15:30
  • Ons 07:30 – 15:30
  • Tor 07:00 – 15:30 Åpent
  • Fre 07:00 – 15:30
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Vakttelefon 915 46 603
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.