180.no - Oppdater firmaopplysninger

Oppdater firmaopplysninger


Her kan du oppdatere dine opplysninger i 180.no. Alle norske bedrifter føres opp med gratis grunninformasjon som telefonnumer, adresse og kontaktperson. Det er mulig å kjøpe utvidede oppføringer med blant annet søkeord, økt prioritering og aktiv link til hjemmeside. Din oppføring blir søkbar i 180.no på internett, iPhone, Android og Nettbrett. Ukentlig bruker over 700.000 norske brukere 180, og appen alene har blitt lastet ned over 1.5 millioner ganger i Norge. Dette gjør 180 til Norges mest populære opplysningstjeneste tilpasset mobil (ref: Google Analytics, Kantar, Google Play og Apple App Store - Januar 2020)

Følg stegene under for å endre kontaktinformasjon eller legge til informasjon som webadresse, epost og søkeord.

Finner du ikke ditt firma ved søk i 180.no? Ønsker du at vi ringer deg? Send en e-post til support@180.no med kontaktinformasjon inkludert telefonnummer så tar en av våre medarbeidere kontakt med deg for en gjennomgang av firmaopplysninger og søkeord.


Norske bedrifter og deres medarbeidere kaster bort enorme summer på unødvendig bruk av tradisjonelle opplysningstjenester. En telefonsamtale med en varighet på 1.5 minutt til en 4-sifret telefonopplysning koster i snitt NOK 32,- Sørg for at din bedrift og dine ansatte har installert gratis nummeropplysning på alle mobiltelefoner.

Gratis "Se hvem som ringer" med automatisk oppslag av ukjente nummer og varsel om telefonsalg / svindelforsøk. Ikke bruk 49,- per måned på tilsvarende tjenester - 180 gjør det samme helt gratis.

Les mer og last ned Skandinavias best ratede opplysningsapp fra Google Play .

Appene koster 0,- å laste ned og 0,- i månedlig avgift :-)

1. Søk opp ditt firma
2. Kontroller din oppføring - benytt link til venstre for å endre/legge til informasjon
3. Benytt endringsskjema for å endre / legge til ny informasjon